Op een warme zondag in juni hielden we een inhoudelijk rijkgevulde en uitdagende Algemene Vergadering. We kwamen dan wel samen met een kleine groep van een tiental personen, maar dat maakte precies mogelijk onze banden te versterken en de overtuiging in ons project te herbevestigen. En het mag duidelijk zijn, we groeien !

Plaats van ontmoeting was de Namahn Studio in de ‘Grensstraat’ in Sint-Joost -Ten-Noode. Die symbolische ‘grens’-lokatie kon Robert natuurlijk niet laten liggen in zijn bevlogen inleiding rond onze begrensde planeet. Hierna stemden we over de praktische punten van de formele AV. Het verslag vind je hier (FR).

Vervolgens presenteerden we de actuele werking op onze diverse ‘assen’ of ‘werklijnen’. Op de ‘scenario-as’ lichtten we het CLEVER-scenario toe. Wat betreft de ‘debat’-as experimenteerden we met een workshop die met betrekking tot ‘transport’ vier mogelijke toekomstbeelden presenteerde. Tenslotte werd er in dit overleg voor een derde en nieuwe werklijn ‘belangenbehartiging’ gekozen.